НЕОЛОГИСТИКС Адрес София, бул. Цар Борис III 201А, ет.2, ап. 206
Телефони | 029790461| 029790462|
Email office@neologistics.info
НЕОЛОГИСТИКС www.neologistics.info

Фирма НЕОЛОГИСТИКС е създадена с цел да Ви обслужи по максимално най-бързия и ефективен начин, по всички Ваши логистични, транспортни и митнически въпроси, изникващи във Вашето ежедневие. Ние сме млад и амбициран екип, който Ви предлага дългосрочно партньорство и сътрудничество, базирано на лична всеотдайност и коректност, с единствената мисъл Вашият товар да пристигне невредим и навременно при Вас или Вашият получател.

Предлагаме Ви 24 часова информация за Вашата стока, като във всеки един момент Вие бихте могли да знаете къде се намира тя и след колко време ще бъде на разтоварен пункт.

Работим със собствен транспорт както и с над 300местни и чуждестранни превозвачи, доказали своята стабилност, надеждност и коректност. Оборудвани със съвременен автомобилен парк,камиони снабдени с навигация и GPS,покриващ всички изисквания на нашите клиенти,за по-лесен и бърз достъп до техните товари. Всички превози са под покритието на Генерална застраховка (Отговорност на превозвача) по Конвенция CMR.

[note color=”daab60″] Освен чисто спедиторска дейност, включваща реализирането на всякакъв вид товари, съответно с всички видове автомобили за вътрешен и международен превоз, Ви предлагаме и:

Превоз на комплектни товари с широка гама по обем автомобили
Групажен транспорт от и до всяка точка на Европа с фиксиран срок доставка
Вътрешен транспорт на територията на страната-до 12ч. транзитно време
Специализиран транспорт
Превоз на текстил и дрехи на закачалки
Хладилни превози
Превоз на опасни и леснозапалими товари под ADR
Превоз на личен багаж при преместване
Превоз на извънгабаритни товари
Складиране и съхранение-склад с над 1000 палетни позиции
Складиране под митнически контрол
Товаро – разтоварна дейност
Митническо представителство и оформяне на митническа документация
Всички видове застраховки
Лични консултации по логистични въпроси [/note]

[spoiler title=”Транспортни услуги” open=”0″ style=”2″]

Комплектни товари

Предлагаме международен транспрот и спедиция на Вашия комплектен товар по шосе с фиксиран срок на доставка, съобразено с Вашите изисквания и нужди, като се ангажираме всекидневно да бъдете информирани за движението и местонахождението на товарните ни автомобили.
Те са оборудвани с най-съвременната навигация и GPS, чрез които става възможно проследяването им онлайн.

Работим с широка гама по вид автомобили и товарни ремаркета, които биха били най-подходящи за безопасен и бърз превоз на Вашия товар.

Предлагаме транспорт със:

скоростни товарни бусове 16 м3 до 1.5 тона, 5 палетни места – подходящи за транспорт на експресни доставки до 48 часа от и до всяка точка на Европа
камиони с обем 36 м3 до 3.5 тона, 15 палетни места
камиони с обем 60 м3 до 10 тона, 20 палетни места
камиони със стандартни ремаркета с обем 90 м3 до 23.5 тона 33 палетни места
високообемни камиони до 120 м3, 40 палетни места
Групажен транспорт

Специализирани сме в превоза на групажни и малообемни пратки от и до България и всички европейски държави.
С отличната си партньорска мрежа от местни и чуждестранни превозвачи и спедиции, за нас не представлява трудност да Ви предоставим като възможност да натоварите Вашия частичен товар в някой от нашите многобройни групажни камиони.
Имаме изградени групажни линии и товарим ежедневно от и до всички страни на континента.
Ангажираме се лично с бързи срокове на доставка и абсолютна безопасност на вашия групажен товар по време на превоза.

Специализиран транспорт

Транспорт на хладилни товари с камиони, снабдени с термографи
Транспорт на текстил и дрехи на закалки с камиони тип дрехарки, снабдени с до 100 щендера
Превоз на опасни товари /ADR/ с камиони, снабдени с необходимото ADR оборудване и квалифицирани водачи по всички съвременни изисквания
Превоз на личен багаж при преместване
Превоз на извънгабаритни товари
Вътрешен транспорт

Освен международен транспорт, Неологистикс ви предлага вътрешен превоз от и до всички населени места в България. Превозваме Вашите комплектни и групажни товари на фиксирани цени с транзитно време до 12 часа.

[/spoiler]
[spoiler title=”Други услуги” open=”1″ style=”2″]

Складиране и съхранение

Местоположението на логистичната ни база и склад е изключително удобно и осигурява, както лесен достъп от всички входни артерии на града, така и бърз достъп до центъра и кварталите, посредством близоста на основни булеварди.
Разполагаме със складова площ от 960 м2. /1000 палетни позиции/ с опция за отдаване под наем на палетоместа за ден с включена товаро-разтоварна дейност.

Митническо представителство

С нашите висококвалифицирани и опитни митнически агенти предлагаме на клиентите си, работещи със страните извън Европейски съюз, митническо представителство и оформяне на необходимата документация на всички митнически бюра в страната, както и погранични пунктове.

Застраховане на товари

От изключителна важност за нас е повереният ни товар да стигне до Вас бързо, в срок, безопасно и невредимо. Предлагаме Ви и правим за клиентите си Карго и CMR застраховки при най-добри условия във водещи и реномирани застархователни компании.

[/spoiler]


Вижте по-голяма карта

[divider top=”1″]

Leave a Reply