борба с вредители Адрес гр. София, ул. Пиротска 5
Телефони 0879 36 99 92; 0888 64 21 35
Email info@stopvrediteli.com
МОНИ-93 ЕООД  www.stopvrediteli.com

Нашата фирма „Мони-93” ЕООД – „СТОП вредители” е лицензирана за борба с вредителите – хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, комари, мишки, кърлежи, плъхове и други вредители. Ние работим под контрола на РЗИ (ХЕИ) и сме регистрирани в МЗ. Обработката срещу вредителите се извършва само със съвременни препарати от водещи световни производители, лицензирани от МЗ за професионална и домашна употреба. Те са безвредни за хора, домашни животни и растения. Препаратите са от последен клас без характерен цвят, миризма и не причиняват алергии. „СТОП вредители” третираме жилища, търговски обекти, външни пространства и терени, които се нуждаят от професионална борба с вредителите.

Разполагаме с персонал, който е съставен от сертифицирани специалисти с дългогодишен опит в областта ДДД – дезинфекция, дезинсекция, дератизация и е преминал обучение в РЗИ (ХЕИ).

Ръководител на дейността е инженер-химик с дългогодишна практика и лиценз от НЦЗПБ.

Борбата с вредители осъществяваме в София-град, София – област, Перник, Благоевград, Дупница, Пазарджик, Пловдив, както и прилежащите им в близост населени места. „СТОП вредители” извършва както еднократна дезинсекция и дератизация срещу вредители, така също и обработки по сключени абонаментни ДДД договори, които се изискват от органите на РЗИ (ХЕИ).

Фирмата ни използва и Интегриран Пест Мениджмънт, който набляга на превантивните мерки, наблюдения и превенция. Целта на „СТОП вредители” е гарантирано, бързо и ефикасно премахване на хлебарки и други вредители (инсекти и гризачи), като по този начин се грижим за Вашето здраве и това на обществото.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.